Tri zlata i četiri srebra Plesnom centru “Virovitica”

U subotu 16. listopada 2010. godine, u organizaciji Plesnog kluba „Tactus” Bjelovar i Hrvatskog športskog plesnog saveza u Velikom Trojstvu je održan HŠPS Bodovni turnir u standardnim i latinsko-američkim plesovima promotivnog naziva 7. Kup Bjelovarsko-bilogorske županije…1 1287383184U subotu 16. listopada 2010. godine, u organizaciji Plesnog kluba „Tactus” Bjelovar i Hrvatskog športskog plesnog saveza u Velikom Trojstvu je održan HŠPS Bodovni turnir u standardnim i latinsko-američkim plesovima promotivnog naziva 7. Kup Bjelovarsko-bilogorske županije na kojemu su nastupila četiri plesna para Plesnog centra „Virovitica” te osvojili tri zlatne i četiri srebrne medalje.

Ilija Marina i Mateja Horvatinović u latinsko-američkim plesovima u kategoriji osnovci D2 preko polufinala i finala osvojili su prvo mjesto i zlatnu medalju, dok su u standardnim plesovima u kategoriji D3 također preko polufinala i finala osvojili izvrsno drugo mjesto i srebrnu medalju. Prezentiranim nastupom i osvojenim bodovima u latinsko-američkim plesovima Ilija i Mateja osigurali su ulazak u viši kvalitativni razred D3.

Filip Kihar i Dorothea Kozlinger u kategoriji mladeži D2 savršenom plesnom prezentacijom osvojili su prva mjesta i zlatne medalje u obje plesne discipline, te ujedno osigurali ulazak u viši kvalitativni razred D3 u standardnim plesovima.

Davor Kihar i Gabrijela Horvat u kategoriji starije mladeži D3 osvojili su druga mjesta i srebrne medalje kako u standardnim tako i u latinsko-američkim plesovima, a nastupom i osvojenim bodovima u standardnim plesovima osigurali su ulazak u visoku C kvalitativnu kategoriju.

Stribor i Svea Badanjek u konkurenciji starije mladeži C, otplesavši svih deset natjecateljskih plesova, osvojili su drugo mjesto i srebrnu medalju u standardnim plesovima i peto mjesto u latinsko-američkim plesovima.

Za članove plesnog centra “Virovitica” predstoji iznimno radni tjedan.

Naime u nedjelju 24. listopada u organizaciji Hrvatskog športskog plesnog saveza i Plesnog centra „Virovitica” u Športskoj dvorani O.Š. I.B. Mažuranić u Virovitici održati će se Prvenstva RH u kombinaciji 10 plesova (standardni i latinsko-američki). Na ovom plesnom spektaklu očekuje se preko 200 natjecateljskih plesnih parova (400 plesača) te preko 1.000 posjetitelja iz cijele Hrvatske uz prisustvo međunarodnih sudaca iz Austrije, Mađarske, Slovačke i Slovenije.
(www.virovitica.info)

Skip to content