Tri sretnice: Sudoper Zenith tvrtke CM iz Italije putuje Veroniki Marijanović, Renata Vida osvojila je „sandrine kolače“, a Ana Drimal Balintov med

Primiče se kraju 24. izdanje “sajma s dušom”. Tradicionalno, i ove godine su izlagači darivali posjetitelje. Ove godine sreće su imale tri žene.

Prva nagrada putuje u Zagreb k Veroniki Marijanović koja je osvojila inox sudoper Zenith jednog od najvećih europskih proizvođača inox sudopera, tvrtke CM iz Italije. Dobitnik će nagradu moći preuzeti u tvrtki MDM distributera građevinskih okova, kuhinjskih sudopera, slavina i napa u Virovitici, Ulica Vinka Belobrka 6, između 8,00 i 15,00 sati. Vrijednost sudopera je 962,00 kuna. Kolači Sandre Jadek u iznosu od 350,00 kuna, razveselit će Renatu Vida iz Virovitice, dok će se Balintovim medom osladiti Ana Drimal iz Virovitice. Zahvalu izlagačima i posjetiteljima koji su bili na ovogodišnjem sajmu, uputili su i zamjenik župana Marijo Klement i direktor Viroexpa Bojan Mijok. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Skip to content