Tri prva mjesta za Plesni centar Virovitica

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U organizaciji Športskog plesnog kluba „Tactus” Bjelovar i Hrvatskog športskog plesnog saveza u nedjelju 23. studenog 2008. godine u Školskoj …U organizaciji Športskog plesnog kluba „Tactus” Bjelovar i Hrvatskog športskog plesnog saveza u nedjelju 23. studenog 2008. godine u Školskoj sportskoj dvorani u Grubišnom Polju pred ispunjenim tribinama održan je HŠPS Bodovni turnir promotivnog naziva „VI. Kup Bjelovarsko-Bilogorske županije”. Ovogodišnji kup okupio je 211 vrhunskih plesnih parova, a svoje umijeće prikazala su i dva plesna para Plesnog centra „Virovitica”.

Svea i Stribor Badanjek u kategoriji mladeži D1 osvojili su prva mjesta u obje discipline, standardnim i u latinsko-američkim plesovima. Svojim uvjerljivim nastupom i ostvarenim rezultatom Svea i Stribor ujedno su osigurali ulazak u viši kvalitativni plesni razred D2.

U kategoriji mladeži D3 Plesni centar „Virovitica” odličnim nastupom predstavili su Stela Blaž i Ivan Meheš koji su u latinsko-američkom plesovima izvan konkurencije osvojili prvo mjesto. Iako je ovo bio njihov prvi zajednički nastup, to se iz njihove plesne prezentacije niti u jednom trenutku nije dalo naslutiti. Posebno je inspiriran bio Ivan (Grubišno Polje) koji se je na najbolji način predstavio navijačima i domaćoj publici.

Skip to content