Tražilica pokojnika – nova usluga na virovitičkom gradskom groblju

groblje 0Za blagdan Svih svetih Grad Virovitica i Flora VTC svojim sugrađanima i posjetiteljima Gradskog groblja poklanjaju novu besplatnu uslugu: tražilicu pokojnika. Na glavnom ulazu u groblje postavljen je informatički pult za jednostavno pronalaženje lokacije posljednjeg prebivališta vaših najmilijih kojisu sahranjeni na virovitičkom groblju.

Tražilicu možete koristiti i vašimPC i mobilnim uređajima, pametnim mobitelima, dlanovnicima i tablet-računalima s internetskim pristupom.Pristupni link nalazi se na internetskoj stranici Flore: www.flora-vtc.hr , a Tražilica je prilagođenasvim najpopularnijim softverskim operativnim sustavima i pretraživačima.

„ Zadovoljan sam što se naše Groblje pridružilo u Hrvatskoj malobrojnim sredinama koje građanima nude ovu uslugu. Posebno pohvaljujem što je u ova krizna vremena cijeli sustav izveden vlastitim radom i „domaćom pameti“, bez velikih troškova. Nadam se da ćemo što skorije krenuti u dugo odgađan zahvat preuređenja i izgradnje „novog“ groblja koje će i sa sada nedostajućim sadržajima građanima, u najtežim trenutcima, konačno ponuditicjelokupnu i kvalitetnu uslugu ispraćaja pokojnika na najvišem nivou.“ … izjavio je gradonačelnik Ivica Kirin prilikom puštanja u rad Tražilice.

„I ova usluga samo je odgovor na zahtjeve naših korisnika usluge s kojima imamo kvalitetnu komunikaciju u kojoj na najbolji način saznajemo kako unaprijediti i poboljšati naše usluge. Na Virovitičkom groblju više je od 5 tisuća grobnih mjesta sa 11 tisuća ukopanih pokojnika.  Hortikulturnim zahvatima izgled Groblja se stalno mijenja, te je pretraga pokojnika od izuzetne pomoći posebno posjetiteljima Virovitice koji ne baš često posjećuju posljednja prebivališta svojih najmilijih. Tražilica će se i dalje razvijati i nadograđivati, prvenstveno kako bi korisnicima ponudili i uslugu kontrole uplata naknade za grobna mjesta. Molim naše korisnike da uočene neispravne i netočne podatke, te nepravilnosti u radu prijavite na besplatni telefon Flore 0800 444110. Svi Vaši prijedlozi za poboljšanja i unaprjeđenje ove usluge dobrodošli su i osobito ćemo ih cijeniti.“… izjavio je Željko Iharoš, direktor Flore

Skip to content