Tomislav Bralić i klapa Intrade sjajnim nastupom raspjevali preko dvije i pol tisuće Virovitičana

Sinoć je u prepunoj dvorani Osnovne škole I.B. Mažuranić održan još jedan u nizu “koncerata za pamćenje”, najbolje i najpoznatije klape u Hrvatskoj, zadarske klape Intrade. Tomislav Bralić i klapa Intrade, po 11. put u našem gradu, pjevali su više od dva i pol sata uz gromoglasnu podršku virovitičke publike. Koncert je održan u sklopu manifestacije “Prosinac u gradu”.

Nakon HIT albuma “Zora bila”, ovog mjeseca klapa Intrade izdala je još jedan album “Sritan čovik” koji je u vrlo kratkom roku postao jedan od najpoželjnijih albuma u Hrvatskoj.

Album “Sritan čovik” je izvrstan odabir pjesama Tomislava Bralića i klape Intrade, jer obuhvaća sva duhovna stanja čovjeka, odgovara na mnoga životna pitanja od onog, „zašto uvik pivan“ do onog što to ima u „Škrinji ljubavi“ ili „Što bi moja duša bila“. Ima tu malo i nostalgije, „Nisan te sriće“, „Što bi moja duša bila“, Riči u mislima (Bolje sam moga), ali i sreće „Pisma nas je vezala“ i naravno one sreće koje žele podijeliti sa svim svojim obožavateljima, a to je da im svima bude „Sritan Božić“. (www.icv.hr;

Skip to content