Titula za najmlađu masku dvomjesečnom Emanuelu

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

I ove godine jedna od najljepših i najveselijih manifestacija Dječji maskenbal po 13. put okupio je brojne zamaskirane mališane. Uz bezbrojne maske ovaj put veliki doprinos dali su i njihovi mame i tate koji nisu zaostajali u maskiranju.I ove godine jedna od najljepših i najveselijih manifestacija Dječji maskenbal po 13. put okupio je brojne zamaskirane mališane. Uz bezbrojne maske ovaj put veliki doprinos dali su i njihovi mame i tate koji nisu zaostajali u maskiranju.
Za dobar štimung uz organizatore pobrinuli su se Gradska glazba Virovitica i njihove mažoretkinje, te virovitički KUC, a brojne dječje igre najuspješnijima su donijeli pokoju čokoladu u džep.

Titula za najmlađeg maskiranog mališana ovaj put je ponio mali Emanuel čija dob se mjeri u mjesecima i napunio ih je tek dva što ga sigurno svrstava u red najmlađih maškara kod nas.
Besprijekorna organizacija i ove godine bila je zaštitni znak i što drugo reći osim veliko hvala društvu Naša djeca za ovako lijep događaj i iskrenu želju da se i nagodinu dogodi isto i po 14 put.

Skip to content