“SVJETLO U SRCIMA SVIM” U Palači Pejačević održan božićni koncert učenika Osnovne škole Vladimir Nazor Virovitica

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Učenici Osnovne škole Vladimir Nazor Virovitica jučer (ponedjeljak) su kroz pjesmu svojim sumještanima poslali najljepšu božićnu čestitku.

Na božićnom koncertu “Svjetlo u srcima svim”, koji je održan u haustoru Palače Pejačević, sudjelovali su Dječji zbor “Leptirići” – učenici od 2. do 4. razreda te Školski pjevački zbor – učenici od 5. do 8. razreda, solisti, pjevači i svirači.

Učenici su radosnim muziciranjem svima od srca čestitali sretan Božić, a pod vodstvom učiteljice glazbene kulture Katarine Margetić izveli su tradicijsku božićnu glazbu iz različitih dijelova Hrvatske te najpoznatije svjetske božićne pjesme.

Nakon dvije godine pauze, a jednim dijelom na to je utjecala i pandemija koronavirusa jer učenici nisu mogli često vježbati i nastupati, ponovno smo se zahuktali i aktivirali pjevački zbor na veliku radost i same djece i njihovih roditelja, ali i svih onih koji nas s veseljem slušaju. Ne samo školski pjevački zborovi, već svi učenici i djelatnici Osnovne škole Vladimir Nazor svima žele blagoslovljen, miran i sretan Božić – rekla nam je ravnateljica OŠ Vladimir Nazor, Sanjica Samac. (www.icv.hr)

Skip to content