SVI ŽELE NA “SAJAM S DUŠOM”: Tri tjedna prije početka sav izložbeni prostor Viroexpa 2019 je – rasprodan

Izložbeni prostor vodećeg sajma u ovom dijelu Hrvatske, ali i regije, 24. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2019., tri tjedna prije početka je – rasprodan.

Prema riječima direktora Sajma Bojana Mijoka, sav izložbeni prostor je popunjen, a onima koji bi željeli biti dio najveće gospodarske manifestacije u ovom dijelu Hrvatske, ostaje nada „da će netko odustati“ pa da će oni “uskočiti” na njegovo mjesto. Već godinama, Viroexpo predstavlja sajam na koji se i izlagači i posjetitelji uvijek vraćaju. Viroexpo je “sajam s dušom”, mjesto poslovnih susreta, ali i događaj koji se ne propušta. Za ove sjajne rezultate zaslužan je cijeli Organizacijski odbor 24. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo na čelu s predsjednikom Igorom Androvićem, kao i direktorom sajma Bojanom Mijokom.

viroexpo

Ovogodišnji sajam će se održavati u novoj hali Viroexpa, koja se gradi sredstvima Ministarstva poljoprivrede i Virovitičko-podravske županije. Bit će to prvi projekt koji je realiziran u sklopu Razvojnog sporazuma Slavonija, Baranja i Srijem, projekt kojim je Viroexpo dobio “svoj dom”. Sajam će se u Virovitici održavati od 15. do 17. ožujka.

Uz predsjednicu RH Kolindu Grabar-Kitarović, pokrovitelj sajma je i Vlada RH. Ostali pokrovitelji su: Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo turizma.

Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Podsjetimo, Zemlja partner 24. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo je Republika Slovenija, a Županija partner Splitsko-dalmatinska županija. Ove godine pokrovitelj i partner sajma je i Slatinska banka. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak i Matija Rođak)

viroexpo hala zrak41 e1550729928499

Skip to content