„Virov’tički fašanjki 2013.“ – do sada prijvljene brojne udruge sa preko 250 sudionika – prijave najkasnije do 1. veljače

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

fasnik36Na današnjoj sjednici organizacijskog odbora dogovoreni koraci vezani uz organizaciju ovogodišnjih “Virov’tičkih fašanjki”. Odrađena je već većina posla, a voditeljstvo je povjereno poznatom virovitičkom glumcu Goranu Košiju. Inaće do sada se je već prijavilo više virovitičkih udruga koje će nastupiti sa preko 250 sudion ika.

Da ponovimo Grad Virovitica, Glazbena škola „Jan Vlašimsky“ i Udruga virovitičkih mažoretkinja organizira manifestaciju „Virov’tički fašnjki 2013.“

Fašnička povorka održat će se u nedjelju, 10. veljače s početkom u 14 sati i krenut će ispred Robne kuće te će se kretati do Trga kralja Tomislava (ispod sata), gdje će ispred pozornice svaka grupa sudionika izvesti kratki prigodni program. Na kraju programa spalit će se fašanjak.

Za sve sudionike bit će osigurani  kuhani čaj i krafne.

Prijavnica se može podići u prostorijama Grada Virovitice ili ju preuzeti na stranici www.virovitica.hr/. Ispunjenu prijavnicu treba najkasnije do 1. veljače poslati na mail grad@virovitica.hr ili dostaviti u Grad Viroviticu Trg kralja Tomislava 6/1 kod Roberta Cengera, osobno.

Nadamo se velikom odazivu i uspješnom sudjelovanju i organizaciji.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na stranicama www.virovitica.hr/ nakon isteka roka za prijave koji je 1. veljače 2013.

Prijavnica za „Virov’tički fašanjki 2013.“

Medijski pokrovitelj: Radio Virovitica, Virovitički list,  www.icv.hr i www.virovitica.info

 

Skip to content