Svečanom sjednicom Vijeće mjesnog odbora Podgorje proslavilo svoj Dan

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Svečanom sjednicom Vijeća mjesnog odbora Podgorje, jučer, 14. studenog, završilo je obilježavanje blagdana sv. Nikole Tavelića kojeg mještani ovog virovitičkog prigradskog naselja slave kao svog zaštitnika. Svečana sjednica ujedno je bila prilika za osvrt na prethodno razdoblje i odrađene projekte. Izvješće o radu podnio je predsjednik Vijeća mjesnog odbora Milan Krmpotić koji je tom prilikom govorio i predstojećim aktivnostima i prioritetnim zadacima.

Od odrađenih projekta Milan Krmpotić je, između ostalog, istaknuo postavljanje kanalizacijske mreže u 2., 3, 7. i 11. odvojku Ulice sv. Nikole Tavelića i u Vinogradskoj 32 te postavljanje zaštitne odbojne ograde na križanju Virovitičke i Vinogradske ulice, kao i u Ulici sv. Nikole Tavelića. Osim toga, uz pomoć Grada Virovitice obnovljena su dječja igrališta, kod Mjesnog doma postavljeno je novo igralište te je obnovljeno školsko sportsko igralište. To je samo dio onoga što je odrađeno, a zbog čega Podgorje iz dana u dan postaje mjesto sve ugodnijeg življenja.


Milan Krmpotić zahvalio je tom prilikom na podršci Gradu Virovitici i gradonačelniku Ivici Kirinu naglasivši kako vjeruje da će se iznimno dobra suradnja nastaviti i u narednom razdoblju. U tom pogledu, posebno je pozdravio Odluku Gradskog vijeća o financiranju projektne dokumentacije za projekt javne rasvjete za spojnu cestu Virovitica – Podgorje.

Čestitku mještanima povodom njihovog Dana u ime Grada Virovitice uputio je zamjenik gradonačelnika Damir Marenić. Posebno je pohvalio rad udruga koje svojim sportskim, društvenim i kulturnim aktivnostima podižu kvalitetu života u ovom naselju na viši nivo, od Udruge umirovljenika koja, uz ostale aktivnosti, brine o prostorima Mjesnog doma i oko njega, Društva sportske rekreacije do Nogometnog kluba Podgorje.

Sjednici su, uz brojne mještane, nazočili i zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek – Golinac, predsjendica Gradskog vijeća Lahorka Weiss, gradski pročelnici i direktori gradskih tvrtki.

Skip to content