Svečanom sjednicom u Kazalištu Virovitica obilježena 140. obljetnica osnutka DVD-a Virovitica

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Svečanim mimohodom vatrogasaca uz pratnju Virovitičke Gradske glazbe u subotu je počelo obilježavanje 140. obljetnice osnutka DVD-a Virovitica.

Obilježavanje je nastavljeno svečanom sjednicom DVD-a u Kazalištu Virovitica na kojoj je predsjednik društva Ivan Cmrečnjak govorio o radu ovog vrlo aktivnog društva prije i sad.
Virovitičkim vatrogascima, na hrabrosti i zalaganju zahvalili su i župan Virovitičko-podravski Tomislav Tolušić i u ime grada Virovitice gradonačelnik Ivica Kirin. Čestitke ovom vrijednom virovitičkim vatrogascima na govornici su uputili i predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Ante Sanader, voditelj službe u sektoru za vatrogastvo DUZS RH Željko Sutlar i predsjednik Vatrogasne zajednice VPŽ Željko Palković koji je uručio zahvalnice vatrogascima za 30 i 40 godina predanog rada.

Za 30 godina rada zahvalnice su dobili Lidija Mlinarić, Josip Viljevac, Miroslav Čubrlo i Mladen Đurđević, a za 40 godina rada nagradu je primio Žarko Mlinarić.

Na svečanoj su sjednici potpisane i Povelje prijateljstva sa DVD-ima Beljevina iz Sarvaša iz Osječko-baranjske županije, a u kulturno-umjetničkom djelu svečanosti nastupio je KUD Virovitica. (www.icv.hr)

IMG_1060

IMG_0947

Skip to content