Svečana sjednica Vijeća mjesnog odbora Podgorje

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Povodom dana Mjesnog odbora Podgorje i blagdana svetog Nikole Tavelića, održana je svečana sjednica Vijeća mjesnog odbora. Uvodnu riječ te izvješće o radu u proteklih godinu dana podnio je predsjednik Vijeće mjesnog odbora Vladimir Šojat. Nabrojao je brojne aktivnosti u mjestu posebno naglasivši izgradnju dječjeg igrališta i ograde na čemu se je osobito zahvalio Gradu Virovitici na čelu sa gradonačelnikom Ivicom Kirinom. Zahvalio se je i članovima nogometnog kluba, Udruzi umirovljenika Vijeća mjesnog odbora te Udruzi za sportsku rekreaciju koja je ove godine organizirala 1. defile konja i konjskih zaprega i u okviru ove manifestacije 1. takmičenje u starim sportovima. Pozdravio je i radove na rekonstrukciji ceste kroz naselje koja je u tijeku

U ime Grada Virovitice sve nazočne pozdravila je zamjenica gradonačelnik Željka Grahovac pohvalivši odličan rada Vijeća koje je najzaslužnije što u Podgorju trenutno djeluje velik broj različitih udruga, ali i činjenicu da je Podgorje prepoznatljivo po cvjetnim gredicama za što zasluge idu Vijeću i Udruzi umirovljenika.

Čestitke je uputila i predsjednica Gradskog vijeća Lahorka Weiss izrazivši zadovoljstvo prisutnošću  velikog broja gradskih vijećnika.

 

Skip to content