Svečana sjednica Vijeća mjesnog odbora Čemernice – pohvale župana i gradonačelnika

cemerU nazočnosti župana Virovitičko-podravske županije Tomislava Tolušića, zamjenika župana Zdravka Dijakovića, gradonačelnika Grada Virovitice Ivice Kirina, zamjenice gradonačelnika Željke Grahovac, gradskog vijećnika Marinka Kukića te brojnih drugih uvaženih gostiju, povodom blagdana Mučeništva sv. Ivana Krstitelja, održana je svečana sjednica Vijeća mjesnog odbora Čemernica.

Predsjednik Vijeća mjesnog odbora Miljenko Sabo podsjetio je na brojne aktivnosti koje su odrađene u proteklih godinu dana, ali i upozorio na problem vezan uz uređenje fasade na mjesnom domu.

– U proteklih deset godina svojim radom, ali i brojnim inicijativama koje su potekle od ovog mjesnog odbora, Čemernica je postala jedno od najugodnijih mjesta za življenje u gradu Virovitici te Vas molim da zajedno pronađemo rješenje za konačno uređenje doma što bi bio šlag na tortu desetogodišnjeg rada mjesnog odbora rekao je uz zamolbu na kraju svog izlaganja predsjednik Miljenko Sabo.

 

Prisutnima se je obratio i župan Tomislav Tolušić koji je uz pohvale iznio i jednu od mogućnosti dobivanja sredstava za uređenje doma koji je gotovo u cijelosti izgrađen i uređen dobrovoljnim radom mještana Čemernice.

 

Gradonačelnik Ivica Kirin u kratkom obraćanju zahvalio se je mjesnom odboru na odličnom radu kao i na brojnim akcijama koje su do sada odrađene na dobrobit svih mještana Čemernice.

Skip to content