SVEČANA SJEDNICA MO REZOVAC Uskoro kreće energetska obnova Mjesnog doma

U Mjesnom domu virovitičkog prigradskog naselja Rezovac, povodom blagdana svete Ane – zaštitnice mjesta i Dana mjesnog odbora, održana je svečana sjednica Vijeća Mjesnog odbora.

Predsjednik Mjesnog odbora Vlado Hodak naglasio je niz aktivnosti koje su učinjene u proteklom razdoblju, ali i planove za godine koje dolaze.

– Naš Mjesni odbor ima veliku podršku naših udruga, mjesnog Nogometnog kluba i Udruge umirovljenika Rezovac, koji su nam podrška u svim akcijama. Imamo još čitav niz ljudi koji nam pomažu svojim radom u našim aktivnostima – rekao je Hodak.

Na sjednici su bili zamjenik gradonačelnika Virovitice Damir Marenić, predstavnici udruga iz Rezovca i predstavnici susjednih mjesnih odbora. U ime Grada Virovitice nazočne je pozdravio zamjenik gradonačelnika Damir Marenić.

– Lijepo je vidjeti suradnju u vašem mjestu, gdje se sav društveni život odvija oko Mjesnog doma koji uskoro kreće u proces energetske obnove. Posebno bih se prisjetio nedavno preminulog Branka Tomljanovića, našeg dragog tetka Brane, koji je bio dobri duh mjesta – naglasio je Marenić.

Nakon sjednice, na novopostavljeno spomen obilježje poginulim hrvatskim braniteljima, položena je buketa i zapaljeni su lampioni. (www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

Skip to content