Svečana sjednica Gradskog vijeća Virovitice

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

IVICA KIRINU okviru proslave Dana grada, blagdana sv. Roka u utorak, 12. kolovoza, u Kazalištu Virovitica s početkom u 11 sati održat će se svečana sjednica Gradskog vijeća Virovitice u okviru koje će se zaslužnim građanima, institucijama i udrugama uručiti javna gradska priznanja.

Zlatne plakete Grada Virovitice za izniman doprinos u Domovinskom ratu uručit će se stožernom brigadiru Renatu Romiću, a za izniman doprinos u razvoju gospodarstva Trgovačkom društvu Viro obuća.

Zahvalnice Grada Virovitice dodijelit će se Mavri Bistroviću za 60 godina članstva u DVD-u Korija, Dragutinu Kozjaku za dugogodišnje djelovanje u sportu, Mariji Bajan Prokl za izniman doprinos u socijalnoj skrbi, Filipu Romiću za iznimne rezultate u auto-karting sport, Kristijanu Toplaku i Matiji Turkalju za film “Virovitica – trijem Slavonije”, Jerku Kovaču za 101 dobrovoljno darivanje krvi i Udruzi umirovljenika Sveti Đurađ za 10 godina postojanja.

Prije svečane sjednice Gradskog vijeća gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin zajedno sa svojim suradnicima, predstavnicima županije i udruga proisteklih iz Domovinskog rata polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kraj spomen-obilježja na Gradskom groblju u 8.30 sati odat će počast poginulim hrvatskim braniteljima

Skip to content