Svečana promocija stručnih prvostupnika Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici u petak, 18. prosinca

U Svečanoj dvorani “Viro” Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici u petak, 18. prosinca u 11.00 sati, održat će se svečana promocija stručnih prvostupnika ekonomije, smjerova Poduzetništvo usluga, Informatički menadžment i Menadžment ruralnog turizma.

Podsjetimo, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici osnovana je Uredbom Vlade Republike Hrvatske 7. rujna 2007. godine. Na Visokoj školi se izvode dva prijediplomska stručna studija: Menadžment – smjer Informatički menadžment i smjer Menadžment ruralnog turizma te Poduzetništvo – smjer Poduzetništvo usluga i smjer Ruralno poduzetništvo, a od akademske godine 2015./2016. i specijalistički diplomski studij Menadžmenta, smjerovi: Destinacijski menadžment i Menadžment malih i srednjih poduzeća. Na taj je način studentima na Visokoj školi Virovitica omogućen nastavak studiranja na diplomskoj razini, odnosno na 4. i 5. godini studija.

Skip to content