Sve momčadi Arsenalove škole iz Virovitice u polufinalu!

n1LOUTRAKI  (Grčka) – Momčadi Arsenalove škole nogometa iz Virovitice izuzetno uspješno igraju na Arsenalovom Easter Loutraki kupu u Grčkoj. U svim kategorijama natjecanja  u kojima nastupaju (3×3, 11×11) plasirali su se u polufinale, što je izuzetan rezultat, posebice ukoliko se uzme okolnost da su sve druge kvalitetne momčadi iz Arsenalovih škola diljem svijeta.

Ne baš po toplom  vremenu, jučer su odigrane posljednje dvije utakmice prvog kola turnira, a i nogometaši koji se natječu u turniru 3×3 idu u završnicu. Treneri Arsenalove Elitne Akademije fascinirani su igrom naših nogometaša i radom trenera i vjerojatno će uskoro netko od naših talenata i doći trenirati i živjeti u Grčku.

Izuzetno smo zadovoljni našom igrom i izuzetnom suradnjom s Arsenalom. Dokazali smo da imamo izvrsne nogometaše koji mogu parirati vršnjacima godišta 1999./2000. Iz drugih Arsenalovih škola i to nam je dodatni motiv za rad – istaknuo je Robert Špiranec, predsjednik AŠN iz Virovitice naglasivši da će su kampovi održani u Pakracu, Virovitici, Pleternici i Županji  bili izuzetno korisni što je pomoglo izabrati one najbolje.

Na put u daleki Loutraki krenulo je četrdesetak nogometaša iz cijele regije (od Županje do Pakraca) s trenerima, a osim sudjelovanja na Arsenalovom uskrsnom kupu, posjetili su i Antički Korint, Korintski prolaz, a u povratku će obići i znamenitosti Atene.  Smješteni su u Arsenalovom kampu osamdesetak kilometara od Atene u kojem se već od prije nalazi i dvanaestogodišnji Vjekoslav Taritaš iz Ivanske pokraj Bjelovara i koji je velika potpora i motiv našim momčadima.

Slobodan Kadić

Glasnogovornik Arsenalove škole nogometa – Virovitica

 

Rezultati dosadašnjih utakmica 11×11:

AŠN Virovitica A – Planet/Bournzai (Atena) 2:0 (bez borbe) 

AŠN Virovitica A – AFC Chalandri (Atena) 2:1 (Resler, Zandona)

AŠN Virovitica B – PAO Loutraki 6:3 (Mikić 2 pogotka, Jurković, Divković, Brekalo, T.Mikić)

Rezultati utakmica turnira 3vs3:

AŠN Virovitica A – Fous De Fout 5:1

Strijelci: Mišković (4), Radović

AŠN Virovitica A – Olympico 1 5:2

Strijelci: Mišković (4), Radović

AŠN Virovitica A – ASS Afidnes 10:0

Strijelci: Mišković (2), Radović (2), Stanić (4), Knežević R. (2)

AŠN Virovitica A – V.S. Euosomas 6:2

Mišković (2), Radović, Stanić, Knežević R. (2)

AŠN Virovitica B – Olympico 2 1:1

Strijelac: Skoko

AŠN Virovitica B – Lolas 1 2:1

Strijelci: Demiri, Skoko

AŠN Virovitica B – ASS Afidnes 1 5:1

Grafina, Demiri (4)

AŠN Virovitica B – ASS Afidnes 2 3:0

Strijelci: Skoko, Prgić (2)

 

Skip to content