Sve je spremno za Viroexpo: Pogledajte što vas očekuje na ovogodišnjem sajmu koji će u petak otvoriti ministar Tomislav Tolušić

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U četvrtak je u „sajamskom gradu“ Viroexpa „Vrilo k’o u košnici“. Brojni izlagači iz rekordnih 29 zemalja pohrlili su na prostor Visoke škole u Virovitici gdje se od 23. do 25. veljače održava 23. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2018. Svi oni postavljali su svoje štandove, pa posjetitelje koji će put Viroexpa u predstojeća tri dana, doista očekuje pregršt zanimljivosti, predavanja, poslovnih susreta… Sajam će u petak 23. veljače od 11,00 sati, svečano otvoriti ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, dok će ga u subotu 24. veljače od 10,00 sati obići predsjednik Vlade RH Andrej Plenković, a uoči sjednice Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem koja će se od 11,00 sati održati u Panonskom drvnom centru kompetencija u Virovitici.

Uz predsjednicu RH Kolindu Grabar-Kitarović, pokrovitelj ovogodišnjeg sajma je i Vlada RH. Ostali pokrovitelji su: Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo turizma. Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Podsjetimo, Zemlja partner 23. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo je Republika Albanija, Županija partner je Sisačko-moslavačka županija, a Grad partner – Grad Zagreb. Detaljnije informacije mogu se vidjeti na službenoj internet stranici sajma www.viroexpo.hr. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Skip to content