Sv. Nikola i Dramska skupina virovitičkog Kazališta završili s obilaskom mališana s područja Virovitice i prigradskih naselja

U okviru ovogodišnje manifestacije “Prosinac u gradu“, Grad Virovitica i Turistička zajednica grada pripremili su poseban program za one koji se Božiću najviše raduju – mališane. Bogat program uključuje i predstavu povodom sv. Nikole “Štrumfpokloni” u izvedbi Dramske skupine Kazališta Virovitica. Predstava je izvedena za djecu iz Svetog Đurađa, Podgorja, Taborišta, Čemernice, Virovitice, Golog Brda, Rezovačkih Krčevina, Milanovca i Rezovca i Korije. Nakon predstave, mališane je u svim naseljima posjetio i sv. Nikola koji ih je, pošto su bili dobri, obradovao poklonima. Uz predstavu „Štrumfpokloni“ u Koriji, sv. Nikola završio je s obilaskom mališana.

Inače, Grad Virovitica već tradicionalno dariva djecu do 4. razreda osnovne škole, a ove je godine za najmlađe sugrađane pripremljeno oko 3000 poklona kako bi se svakom djetetu na što ljepši način dočarali božićni blagdani.

Skip to content