Sv. Nikola i Dramska skupina virovitičkog Kazališta nastavljaju obilaziti mališane; u subotu, 11. prosinca dolaze u Viroviticu i Koriju

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U okviru ovogodišnje manifestacije “Prosinac u gradu“, Grad Virovitica i Turistička zajednica grada pripremili su poseban program za one koji se Božiću najviše raduju – mališanima. Bogat program uključuje i predstavu povodom sv. Nikole “Štrumfpokloni” u izvedbi Dramske skupine Kazališta Virovitica. Predstavu je do sada izvedena za mališane iz Svetog Đurađa, Podgorja, Taborišta, Čemernice, Virovitice, Golog Brda, Rezovačkih Krčevina, Milanovca i Rezovca. Nakon predstave, mališane je u svim naseljima posjetio i sv. Nikola koji ih je, pošto su bili dobri, obradovao poklonima.

Sv. Nikola i Dramska skupina kazališta Virovitica nastavljaju i u subotu, 9. prosinca, svoj obilazak te će osjetiti djecu u Virovitici u 11 sati te u Koriji u 16,30 sati.

Grad Virovitica već tradicionalno dariva djecu do 4. razreda osnovne škole, a ove je godine za najmlađe sugrađane pripremljeno oko 3000 poklona kako bi se svakom djetetu na što ljepši način dočarali božićni blagdani.

Skip to content