„Sunčani sat“ sat na Viroexpu 2009

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Eminenti hrvatski radijski novinar, Tomislav Radić, gostovao je s emisijom „Sunčani sati“ i na ovogodišnjem Viroexpu 2009. Ova emisija koja se emitira na Drugom programu Hrvatskog radija, iz Virovitice je u eter odaslala dojmove s „prvog radnog dana“.Eminenti hrvatski radijski novinar, Tomislav Radić, gostovao je s emisijom „Sunčani sati“ i na ovogodišnjem Viroexpu 2009. Ova emisija koja se emitira na Drugom programu Hrvatskog radija, iz Virovitice je u eter odaslala dojmove s „prvog radnog dana“.

Urednik i voditelj „Sunčanog sata“, razgovarao je sa svim važnim čimbenicima ovogodišnjeg sajma. Tako je ugostio predsjednika Organizacijskog odbora Viroexpoa 2009, župana Virovitičko – podravske županije Tomislava Tolušića, gradonačelnika Virovitice Ivicu Kirina, predsjednika Područne obrtničke komore Virovitičko-podravske županije, Josipa Novogradeca…

Svi oni govorili su o pozitivnim efektima sajma, posebno apostrofiravši, ovogodišnji, 14. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, Viroexpo 2009 koji je okupio rekordan broj izlagača, 607, iz 17 zemalja. (vpz.hr)

Skip to content