Sudjelovanje na Sajmu Agroexpo za izlagače besplatno – prijave do 10. kolovoza

U Maloj vijećnici Virovitičko-podravske županije održana sjednica Organizacijskog odbora 2. sajamske manifestacije Agroexpo 2012. Članovi odbora utvrdili su na sjednici daljnje aktivnosti u cilju priprema, organizacije i provedbe sajamske manifestacije u sklopu koje će se obilježiti 7. županijska izložba i ocjenjivanje meda i pčelinjih proizvoda i 4. međunarodno ocjenjivanje meda, 9. županijska izložba voća i povrća te 2. izložba vina i biljnih proizvoda. Manifestacija će se održati 1. rujna 2012. godine na otvorenom prostoru – Trg kralja Tomislava.

Svim izlagačima osigurani su besplatni izlagački prostori, a sudionici – izlagači ove sajamske manifestacije trebaju potvrditi svoje sudjelovanje na istoj prijavom putem matičnih udruga ili unutar Upravnog odjela za gospodarstvo, razvoj i poljoprivredu Virovitičko-podravske županije najkasnije do 10. kolovoza 2012. godine. Sukladno zaključcima Odbora po prvi puta će se suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo “Sveti Rok” Virovitičko-podravske županije, na području županije provesti kemijsko ocjenjivanje uzoraka meda, dok će se aktivnosti senzoričkog ocjenjivanja i dalje provoditi, kao i prethodnih godina, u dobroj suradnji sa Agronomskim fakultetom u Zagrebu. Aktivnosti senzoričkog ocjenjivanja predvodit će prof. dr. sc. Nikola Kezić i prof. dr. sc. Dragan Bubalo.

Uz prethodno najavljeno sajamsko događanje 01.rujna 2012. obilježiti će se i Dani udruga Virovitičko-podravske županije, koje će na istom prostoru predstaviti svoj rad i djelovanje kroz izložbu svojih rukotvorina i radova te brojne kulturno umjetničke nastupe, a sve povodom obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije.

(www.vpz.hr)

Skip to content