Stiglo nam je i papirnato priznanje za plasman u top tri najljepša adventa u RH

U izboru za Najljepši advent, koji je proveo Gradonačelnik.hr, među 53 grada i 19 općina sudjelovao je i Grad Virovitica, a o pobjednicima je odlučivala FB publika. Pobjednici su birani u četiri kategorije pa su tako proglašeni najljepši adventi u velikim, srednjim i malim gradovima te najljepši advent u općinama. Fantastičan rezultat ostvarila je naša Virovitica, koja je završila u TOP 3 najljepša adventa u Hrvatskoj i to u konkurenciji velikih gradova. Virovitica je do trećeg mjesta stigla zahvaljujući 1.896 lajkova.

Papirnato priznanje za visoko treće mjesto uručio je jučer zamjenici gradonačelnika Virovitice Vlasti Honjek-Golinac koordinator projekta Gradonačelnik.hr Vjeran Stilinović.
Zamjenica V. Honjek-Golinac istaknula je kako ovo priznanje mnogo znači Gradu jer je u uređenje zaista utkano puno truda i ljubavi.

– Sada polako ulazimo u pripreme za uskršnje uređenje i ponovno, u suradnji s Kreativnom udrugom Unikat pripremamo brojna iznenađenja koja će osobito obradovati naše najmlađe, rekla je V. Honjek-Golinac. (virovitica.hr)

Skip to content