SPORTSKI PREGLED: Suhopolje se od 2. HNL oprostilo porazom

U svom posljednjem ovosezonskom ali i drugoligaškom nastupu,nogometaši Suhopolja od svojih su se navijača oprostili porazom. U posljednjem kolu 2. HNL bodove sa stadiona Park odnijela je ekipa Mosora iz Žrnovnice. Gosti su poveli praktično iz svog prvog napada u 2. minuti…U svom posljednjem ovosezonskom ali i drugoligaškom nastupu,nogometaši Suhopolja od svojih su se navijača oprostili porazom. U posljednjem kolu 2. HNL bodove sa stadiona Park odnijela je ekipa Mosora iz Žrnovnice. Gosti su poveli praktično iz svog prvog napada u 2. minuti Šerića. Domaćinu je trebalo desetak minuta da uspostavi igru a onda su igrači Damira Pempera pokazali da i oni znaju prirediti prigode za pogodak. Prvo je odličnu prigodnu propustio realizirati Baltić, nakon toga je Dimitrijević sa pet – šest metara iz “mrtve” situacije prebacio gol a da ništa nije tako loše da ne može biti još i gore pokazao je Milan Prlić koji nije uspio realizirati jedanesterac. Ipak, u 44. minut Prlić je ispravio svoj propust i poravnao rezultat.
U nastavku su gosti, koji su također izveli vrlo mlad sastava s većinom igrača 1991. godišta i mlađih, preko Jovanovića uspijeli doći u vodstvo. U drugom dijelu Suhopolje je imalo nekoliko dobrih prigoda a najbolju je propustio realizirati Dimitrijević.

Suhopolje. Stadion Park. Gledatelja 300. Sudac: Jakšić.Pomoćnici: Gulan, Vrabec.
Strijelci: 0:1 Šerić (2), 1:1 Prlić (44), 1:2 Jovanović (66).
Suhopolje: Kulić, Lach, Dubravac (od 64. Mikulić), Fijala, Prlić, Egri, Baltić, Dimitrijević (od 71. Škaro), Mimić, Jendrašić (od 55. Kristić), Rušiti.
Mosor: Karin, Pajčić, Kotromanović, Marko Koštić, Šerić, Ćurić (od 90. Radalj), Vučemilović Grgić, Roić, Jurić (od 69. Barić), Marin Koštić, Dude (od 60. Jovanović).
Žuti kartoni: Mikulić, Egri, Dubravac (Suhopolje), Roić, Jurić, Koštić, Barić (Mosor).

www.icv.hr

Skip to content