Sportski pregled

rukometU Đurđevcu i Virju od danas do nedjelje igra se završnica prvenstva Hrvatske za rukometašice, igračice 1998. godišta i mlađe. U konkurenciji 16 ekipa koje su izborile nastup na završnici su i selekcije virovitičkog Tvin Trgocentra i Pitomače. Virovitičanke će igrati u skupini s Kaštelom, Arenom i Omišljem, a Pitomačanke s Orijentom, Sinjem i Rudarom.Prvu utakmicu Tvin Trgocentar igraju protiv Omišlja, a Pitomača protiv Orijenta.

Odigrane su posljednje dvije utakmice 1. kola Kupa Županijskog nogometnog saveza za pionire. U Milanovcu su pioniri Virovitice svladali domaći Sokol s 1:6, a u Novoj Šarovki Suhopolje je pobijedilo Standard s 0:5.U ranije odigranim susretima prolaz u 2. kolo već su izborili pioniri Croatie, Pitomače, Podgorja, Slatine, Voćina i Papuka.Utakmice 3. kola igrat će se 26. travnja.

U virovitičkom Domu strijelaca održane su kvalifikacije za nastup Prvenstvu Hrvatske u disciplini serijska zračna puška za kadete i kadetkinja koje se ovog vikenda održava u Osijeku. Na kvalifikacijskom nadmetanju sudjelovalo je 15 strijelaca iz Virovitice, Suhopolja i Gornjeg Miholjca.Plasman na završnicu izborili su kadeti Streljačkog kluba Mladost iz suhopolja sa pogođenim 521 krugom. Lukas Lilek pogodio je 178, Zoran Kalajdžić 173, Karlo Huber 170 a Ivan Egri 165 krugova.
(www.icv.hr)

Skip to content