Sportski pregled

Rukometašice Tvin Trgocentra prema očekivanju upisale su novi prvenstveni poraz. U odgođenoj utakmici 1. lige Virovitičanke su u nekompletnom sastavu poražene na gostovanju u Sinju sa 32:19, poluvrijeme 17:10. Njaviše pogodaka za Tvin Trgocentar postigla je Nataša Miočinović (7).

U pretposljednjem kolu 1. Hrvatske kuglačke liga kuglačice Slobode Tvina poražene su od Zagreba Zabokiya sa 1:7 i kolo prije kraja sezone praktično se oprostile od najvišeg ranga.U novom porazu virovitičanki najviše čunjeva srušila je Grivić – 549.

U derbi susretu 16. kola 2. Hrvatske rukometne lige Sjever rukometaši Viro Virovitice na svom su parketu svladali vodeću Slatinu sa 25:22, poluvrijeme 11:10 i time bitno popravili svoje šanse za opstankom u ligi. Rukometaši Orahovice na gostovanju u Borovu poraženi su od istoimenog domaćina sa 27:26, poluvrijeme 9:11.

Utakmicama 22. kola završena je košarkaška sezona u Slavoniji. U posljednjem kolu A 2 lige košarkaši Virovitice Park&Shop poraženi su od novog prvaka, Osječkog sokola sa 65:94. Košarkaši čačinačke Mladosti u posljednjem kolu pobjedili su Olimp iz Tenje sa 97:68.

Odigrana je većina utakmica 19. kola u 3. Hrvatskoj nogometnoj lig Sjever. Derbi kola igran je u Slatini u kojemu je domaća Slatina pobjedila grabrovničku Croatiu sa 2:0. Oba pogotka postignuta su već u prvih petanestak minuta igra a strijelci su bili Dorić i Crvenka.
Ostali rezultati: Čakovec – Mladost 1:5, Ivančica – Mladost Prelog 4:0, Nedelišće – Polet 6:0, Bjelovar – Koprivnica 1:0 i Podravac – Podravina 0:1.
Orahovački Papuk svoju utakmicu ovog kola igra u 10 sati i 30 minuta na svom terenu protiv Križevaca.
(www.icv.hr)

Skip to content