SPORT – Pregled rezultata

Na izbornom saboru Hrvatskog karate saveza održanom u Samoboru dodijeljena su priznanja najuspješnijim sportašima, izbornicima i klubovima. Virovitičanka Mirna Šenjug, prvakinja Europe i brončana na Svjetskom prvenstvu proglašena je za najuspješniju sportašicu…1 1296456121Na izbornom saboru Hrvatskog karate saveza održanom u Samoboru dodijeljena su priznanja najuspješnijim sportašima, izbornicima i klubovima. Virovitičanka Mirna Šenjug, prvakinja Europe i brončana na Svjetskom prvenstvu proglašena je za najuspješniju sportašicu Hrvatskog karate saveza. Izbornik hrvatske ženske kata selekcija doktor Maks Šenjug dobio je posebno priznanje za izuzetan doprinos u 2010 godini, dok je Virovitićki Kata tim proglašen najuspješnijom ženskom ekipom za 2010 godinu. Priznanje je dodijeljeno i Karate klubu Virovitica kao najuspješnijem klubu Hrvatskog karate saveza u prošloj godini. Za predsjednika saveza ponovno je izabran dosadašnji predsjednik Stjepan Čelan, dok je u Izvršni odbor po treći puta za redom izabran, kao predstavnik Sjeverozapadne Hrvatske, predsjednik Karate kluba Virovitica i Županijskog Karate saveza Josip Škrablin.

Košarkaši čačinačke Mladosti napravili su novi veliki korak pema osvajanju naslova prvaka u A 2 košarkaškoj ligi Istok. U derbiju 15. kola Mladost je u Osijeku svladala domaći Sokol sa 58:72 i time zadržala prvo mjesto na tablici. Za ostvarenje konačnog cilja Mladost u subotu igra odlučujuću utakmicu, super derbi prvenstva, protiv Belišća. Pobjednik iz ovog susreta koji će se igrati u Čačincima može praktično računati na sigurno osvajanje naslova prvaka lige. Uspješni su u ovom kolu biti i košarkaši Virovitice koji su na gostovanju u Vinkovcima svladali istoimenog domaćina sa 58:80.

Rukomešice Tvin Trgocentra proteklog su vikenda odigrale dvije pripremne utakmice s klubovima iz Regije Zapad. Virovitičanke su u prvom susretu svladalo Slogu iz Svete Nedjelje sa 26:22. Najefikasnije u ovom susretu bile su Kuzman sa 7 te Zečević i Đurinić sa po 5 pogodaka. U drugom susretu u Vrbovcu, Tvin Trgocentar je sa 24:21 svladao vodeći sastav Regije Zapad, ekipu Dugog Sela koju vodi bivša golmanica Tvin Trgocentra Sandra Gračanin. Najviše pogodaka u ovom susretu postigle su Kuzman 7, te Mikulić i Obžetić po 6.

Nakon odrađenih dvotjednih temeljnih priprema nogometaši trećeligaša Slatine odigrali su prvu od sedam planiranih pripremnih utakmica. Prvi protivnik bio je četvrtoligaš Papuk iz Orahovica a utakmica je završila rezultatom 1:1. Pogodak za Slatinu postigao je Čubel koji je u zimskom prijelaznom roku stigao iz drugoligaša MV Croatie dok je pogodak za Papuk postigao Velić. Iduću pripremnu utakmicu Slatina igra protiv Pitomače.

(www.icv.hr/foto: K.Toplak)

Skip to content