Sport: Matija Bratranek srebrni u Zagrebu, male Lavice druge u Karlovcu

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Sjajan uspjeh ostvarili su ćlanovi Kluba slobodne borbe Nokaut Virovitica na prvenstvu Hrvatske u grapplingu za seniore održanom u Zagrebu. Nakon nedavne brončane medalje koju je na juniorskom prvenstvu Hrvatske u Đakovu osvojio Ivan Pamper, Klub slobodne…Sjajan uspjeh ostvarili su ćlanovi Kluba slobodne borbe Nokaut Virovitica na prvenstvu Hrvatske u grapplingu za seniore održanom u Zagrebu. Nakon nedavne brončane medalje koju je na juniorskom prvenstvu Hrvatske u Đakovu osvojio Ivan Pamper, Klub slobodne borbe je na svom prvom seniorskom prvenstvu Hrvsatske osvojio novu medalju.
U kategoriji do 60 kilograma srebnu medalju osvojio je Matija Bratranek kojemu je ovo brio prvi nastup na prvenstvu Hrvatsku. Milan Šaponja i Robert Ahac koji su također nastupili u Zagrebu, eliminirani su nakon prvih borbi. Predsjednik Nokauta Saša Klimek najavaljuje skori dolazak u Viroviticu jednog nd najvećih hrvatskih gladijatora Gorana Reljića koji će nakon Uskrsa održati seminar za virovitičko borce.

Sjajan vikend je iza rukometašica Tvin Trgocentra Virovitica. Seniorska ekipa svladala je Čakovec a na prvenstvu Hrvatske za mlađe kadetkinje ekipa profesora Želimira Holera osvojila je odlično 5. mjesto svladavši u odlučujućemo susretu Đakovo sa 15:14.Na prvenstvu Hrvatske u mini rukometu u Karlovcu najmađe rukometašice Tvin Trgocentra Virovitica osvojile su 2. mjesto i srebrnu medalju. Mlade Virovitičanke zaustavljene su tek u finalu gdje ih je domaći Karlovac pobjedio sa 12:7. Za ekipu koju trenira Zdenka Premužić nastupile su: Blažević, Novosel, Kaselj, Šutalo, Biuk, Majstorović, Farkaš, Gotal, Potonjak i Sabo. Iva Bležvića i Sara Novosel izabrane su u najbolju postavu prvenstva u Karlovcu.

Odigrano je 19. kolo u 4. Hrvatskoj nogometnoj ligi Sjever – podskupna B. Rezultati: Podravac – Zdenka 4:0, Pitomača – Graničar 0:1, Brestovac – Mikleuš 1:4, Papuk – Ribar 3:0, Kalinovac – Mladost Molve 3:1, Mladost Ždralovi – Croatia 2:0 i Mladost Kloštar Podravski – Garić 1:2.U vodstvu je Mladost iz Ždralova s 52 boda, Croatia ima 40, Kalinovac 35, Mladost 31 a Papuk 30 bodova.

Odigrano je kompletno 19. prvenstveno kolo 1. Županijskoj nogometnoj ligi u kojemu su se za iznenađenje pobrinuli nogometaši Napretka koji su igrali neriješno sa vodećim Lukačem 05.
Rezultati: Napredak – Lukač 05 1:1, Rezovac – DOŠK 2:0, Voćin – Crnac 2:2, Dinamo – Mladost 2:4, Turanovac – Bilogora 2:2, Omladinac – Bratstvo 2:1 i Munja – Gradina 2:0. U vodstvu je Lukač 05 sa 45 bodova, Rezovac ima 42 a Munja 38 bodova.

Utakmicama 19. kola nastavljeno je prvenstvo u 2. Županijskoj nogometnoj ligi. Rezultati: Tehničar – Podgorje 0:4, Bušetina 1947 – Mladost Miljevci 4:1, Mladost Čađavica – Turnašica 4:3, Sveti Đurađ – Grabić 4:1, Standard – Slavonija 4:1 Mladost Vukosavljevica – Graničar 2:6 i Mladost Bakić – Sloga 0:1.Standard je vodeći s 44 boda, Podgorje ima 38, Mladost Miljevci 34 a Sveti Đurađ 33 boda.

Županijski nogometni trećeligaši odigrali su 12. prvenstveno kolo. Rezultati u skupini Virovitica – Pitomača: Orešac – Bilogorac 5:2, Otrovanec – Aršanj 2:2, Stara Brezovica – Sloga 3:1, Mladost – Kladare 0:2 i Brana – Podravec 2:0. U vodstvu su Kladare s 33 boda ispred Sloge koja ima 22 boda.
Rezultati u skupini Slatina – Orahovica: Radnik 1966 – Slavonac 0:6, Zrinski – Dinamo 1:3, Vaška – Miholjac 2:2, Podravac – Krčevina 0:3 i Kozice – Meljani 2:2. U vodstvu je Podravac s 31 bodom, Dinamo ima 28 a Miholjac 26 bodova.

www.icv.hr

Skip to content