Slobodan ulaz, besplatan grah i odlična organizacija u Viroviticu dovelo čak 1250 bikera

U organizaciji Grada Virovitice i Moto kluba «Kumovi», a povodom obilježavanja Dana grada, u sklopu manifestacije ”Rokovo 2009” u Virovitici se održavaju 4. Moto susreti.
Ova trodnevna manifestacija započela je već u petak…1 1249884092U organizaciji Grada Virovitice i Moto kluba «Kumovi», a povodom obilježavanja Dana grada, u sklopu manifestacije ”Rokovo 2009” u Virovitici se održavaju 4. Moto susreti.
Ova trodnevna manifestacija započela je već u petak 7. kolovoza kada su u ranim popodnevnim satima počeli pristizati prvi motoristi iz cijele Hrvatske, ali i klubovi iz Njemačke i Mađarske.

2 1249884093Slobodan ulaz i besplatan grah i jeftina cuga pretvorila je vrlo brzo ove virovitičke moto susrete u vrlo zanimljivu destinaciju, posebno zahvaljujući atraktivnoj lokaciji u gradu i kompletnoj infrastrukturi koja omogućava ugodan trodnevni boravak.
Iako ove godine u glazbenom programu nisu nastupila zvučna imena domaće scene bikeri su bili više nego zadovoljni ponuđenim. Uz zagrebački ”Peri Deri” i koprivnički ”Savant” tu su se našle i odlične crikveničke rockerice ”Anđelsi”, te obrade AC/DC-a i Bijelog dugmeta koja su najviše raspalile publiku.
Bilo je tu i raznih natjecanja i nadmetanja u brojnim bikerskim disciplinama izazvavši i divljenje s jedne, ali i salve smijeha s druge strane.

3 1249884093Ono najljepše i najatraktivnije dogodilo se je u subotu u 17 sati, a to je bio defile koji je ulice Virovitice preplavio motorima.Kako nam je rekao načelnik Postaje prometne policije Marcel Štrok i ovi susreti protekli su bez većih izgreda kao i mnogi do sada zahvaljujući prije svega dobroj pripremi susreta od strane policije i Grada Virovitice, ali i odličnoj suradnji sa MK Kumovima.

4 1249884093Predsjednik MK Kumovi Zvonimir Šimić na kraju nas je izvijestio da je na ovogodišnjim susretima bilo prisutno 1250 Bikera što je najviše do sada, te se je zahvalio Gradu Virovitici i policiji na odličnoj suradnji i pozvao da se nagodinu nađemo u još većem broju.

5 1249884093Iduće godine u planu imamo iznenaditi sve budući smo već sada krenuli u organizaciju idućih 5. moto susreta, te dovesti jedan atraktivni band izvana i na taj način u Viroviticu dovesti znatno više motorista rekao je tom prilikom predsjednik Nadzornog odbora MK Kumovi Tihomir Tomeković.

Kako smo mogli čuti od brojnih bikera iz cijele Hrvatske ovo je jedna od najbolje organiziranih Bikerijada u Hrvatskoj i sigurno jedna od najvećih u ovom dijelu Hrvatske, te su svi od reda obećali da se vidimo i na godinu kao i to da će ju preporučiti svim svojim prijateljima.

Skip to content