Sljedeći tjedan kreće postavljanje drvenih nosača za trodijelnu sportsku dvoranu

Radovi na jednom od najvećih gradilišta na području grada Virovitice, izgradnji novog Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju i trodijelnoj školskoj sportskoj dvorani, unatoč zimskim uvjetima, u punom su jeku.

Na zgradi budućeg COOR-a postavlja se aluminijska vanjska stolarija, a stižu i drveni nosači za sportsku dvoranu, dugi čak 40 metara, čije postavljanje kreće sljedećeg tjedna.

Izgradnjom novog Centra osigurat će se adekvatan prostor za školovanje djece s teškoćama u razvoju, a trodijelna dvorana bit će primarno školska, ali po potrebi će funkcionirati i za izvanškolske aktivnosti, uključujući razne sportske manifestacije i priredbe.

Ovaj milijunski projekt, čiji je nositelj Grad Virovitica, sufinanciraju Ministarstvo regionalnog razvoja i EU fondova, Ministarstvo znanosti i obrazovanja te Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Korištenje nove zgrade i dvorane u planu je od početka sljedeće školske godine. (virovitica.hr; fotografije: M. Bašić i M. Rođak)

 

Skip to content