Slaven Brdar postao rukometni reprezentativac

U vrijeme kada svi zdušno navijamo za naše rukometaše da još jednom postanu svjetski prvaci izbornik rukometne juniorske reprezentacije Hrvatske U-19 Vladimir Canjuga pozvao je igrača RK VIRO Virovitice Slavena Brdara u sastav juniorske reprezentacije.U vrijeme kada svi zdušno navijamo za naše rukometaše da još jednom postanu svjetski prvaci izbornik rukometne juniorske reprezentacije Hrvatske U-19 Vladimir Canjuga pozvao je igrača RK VIRO Virovitice Slavena Brdara u sastav juniorske reprezentacije. U upravi kluba ističu da je ovo je veliko priznanje kako za samog Slavena tako i za cijeli klub koji ove godine slavi 60 godina postojanja. Na taj način klub je nakon 10-ak godina i Dine Dragičevića ponovo dobio jednog rukometnog reprezentativca što je još jedan od pokazatelja odličnog rada u klubu.Slaven Brdar u klubu igra od najmlađih uzrasta, te je zbog iznimnog talenta vrlo rano počeo igrati u prvoj (seniorskoj) momčadi kluba koja je i najmlađa ekipa u jakoj konkurenciji 2. hrvatske rukometne lige sjever. Igrač koji iako je još junior nerijetko zabija i po petnaest golova u prvenstvenim seniorskim utakmicama.

Da to nije sve pokazuju i prve Slavenove igre za reprezentaciju budući da je već u svom premijernom nastupu protiv reprezentacije Katara postigao tri pogotka.
Iskrene čestitke i puno uspjeha u daljnjem radu povodom ulaska u juniorsku rukometnu reprezentaciju Hrvatske Slavenu je uputio i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin.
(foto: K.Toplak)

Skip to content