Poslovni park Virovitica: U planu asfaltiranje parkirališta i nogostupa u Ulici Ljudevita Gaja, izrada parkirališta u Pejačevićevoj ulici…

Na danas održanoj 35. redovnoj sjednici Skupštine društva Poslovni park Virovitica d.o.o. usvojen je Godišnji plan i program poslovanja i financijski plan društva za 2021. godinu.

Sjednicom je predsjedao predsjednik Skupštine, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, a o planiranim aktivnostima u narednoj godini govorio je direktor Matija Mustač.

Poslovni park je uspješno nastavio niz pozitivnih godina poslovanja te se očekuje da će i ovu godinu privesti kraju s pozitivnim rezultatom.

Prema trenutnim procjenama, u 2021. je planirano povećanje prihoda u iznosu 468.000,00 kuna te povećanje rashoda u iznosu 465.000,00 kuna (od čega se najveći dio odnosi na tekuće i investicijsko održavanje). Što se tiče prihoda i rashoda u 2021. godini, nema velikih odstupanja od procjene za 2020.

Nadalje, što se tiče plana investicija, on se većim dijelom odnosi na uređenje parkirališta na području grada Virovitice i to u iznosu od 1,7 milijuna kuna.

Između ostalog, u planu je asfaltiranje postojećeg parkirališta i nogostupa u Ulici Ljudevita Gaja, izrada parkirališta u Pejačevićevoj ulici, obnova podova novog dijela tržnice te postavljanje grijanja na Gradskoj tržnici. (virovitica.hr)

Skip to content