Školarci iz Podgorja obilježili Svjetski dan mentalnog zdravlja

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja, Osnovna škola “Vladimir Nazor” iz Virovitice – Područna škola Podgorje, Lions klubovi LC Virovitica i LC Vereucha, Hrvatska udruga pripovjedača “Pričalica”Povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja, Osnovna škola “Vladimir Nazor” iz Virovitice – Područna škola Podgorje, Lions klubovi LC Virovitica i LC Vereucha, Hrvatska udruga pripovjedača “Pričalica” i Hrvatska udruga za prevenciju suicida “HUPS!” organizirali su zajedničku akciju koja je jučer održana u područnoj školi u Podgorju.

Tom prigodom održana je i humanitarna akcija UNICEF-a “Škole za Afriku”, kojom se prikupljaju sredstva za izgradnju škola u Africi, u koju su uključeni svi učenici, a glumica Kazališta Virovitica, Snježana Lančić – Prpić, pripovijedala je djeci priče o patuljcima i priču “Puž i supuž” iz knjige “Andreina školjka” Branke Kandić Splavski.

Mala Sara je u svom govoru rekla: “Hvala našim dragim mamama i svim dobrim ljudima koji su danas ovdje s nama. Iskreno želimo da kada odete, svi vide dobrotu na Vašem licu, Vašim očima i srcu.”

Skip to content