Na skijalištu u Rezovačkim Krčevinama danas u 17 sati započinje skijaška sezona – i ove godine skijanje je besplatno

Pozivamo sve skijaše i one koji se tako osjećaju da nam se danas u 17 sati pridruže na skijalištu u Rezovačkim Krčevinama na otvorenju skijaške sezone.

Kako je stvoren znatan snježni pokrivač te prognostičari predviđaju još bar desetak dana hladnog vremena, koje bi taj pokrivač trebalo zadržati, otvara se skijalište u Rezovačkim Krčevinama. Skijašku stazu danas su obišli Tihomir Majstorović ispred Zajednice športskih udruga Grada Virovitice i Jurica Kajić kao predsjednik Vijeća mjesnog odbora Rezovačke Krčevine i predsjednik Skijaškog kluba Virovitica te utvrdili da vučnica radi i samim tim uz više od 20 centimetara snijega stvoreni preduvjeti za otvorenje ovogodišnja skijaške sezone. Uz skijašku stazu zaljubljenicima u zimske sportove na raspolaganju je i sanjkaška staza, a stazu su proteklih godina posjećivali i snowborderi

Ono što svakako treba napomenuti je da je skijanje i sanjkanje besplatno te da će u dane vikenda (petak, subota i nedjelja) u prostorijama mjesnog doma moći po povoljnim cijenama kupiti kuhano vino i čaj, a u neposrednoj blizini je i lokalna trgovina.

Inače staza u Rezovačkim Krčevinama duga je oko400 metaras prosječnim nagibom od 16%. Dolazak na skijalište je jednostavan, a zimske službe očistile su i parkiralište te nema problema sa parkingom. Za one izvan Virovitice važno je napomenuti da su u krugu centra Virovitice postavljene vidljive oznake te je samo potrebno pratiti smjer Rezovac, te zatim Rezovačke Krčevine. Skijalište u potpunosti pokriveno reflektorima i vrlo dobro osvijetljeno.

 

Skip to content