Sigurno i vješto u prometu – upozorenje, stigli su novi đaci prvaci

Danas je na parkiralištu kod Robne kuće u organizaciji Hrvatskog auto kluba u suradnji sa Postajom prometne policije Virovitica održana akcija ”Sigurno i vješto u prometu”.
Akcija je organizirana kako bi se ukazalo na prisutnost u prometu novih đaka prvaka kojih u našoj županiji ima 870…1 1252064924Danas je na parkiralištu kod Robne kuće u organizaciji Hrvatskog auto kluba u suradnji sa Postajom prometne policije Virovitica održana akcija ”Sigurno i vješto u prometu”.
Akcija je organizirana kako bi se ukazalo na prisutnost u prometu novih đaka prvaka kojih u našoj županiji ima 870, te smo ovom prilikom tiskali i poučnu knjižicu ”Sa Zebrom sigurno u školu” koja je namijenjena đacima prvacima, ali i letke za vozače s kojima ih upozoravamo na početak nove školske godine, rekao je tom prilikom tajnik Autokluba Virovitica Ivica Vargović.

2 1252064924Na kraju se posebno zahvalio i svim tetama u virovitičkom dječjem vrtiću za sav trud u edukaciji djece za pri kretanju u prometu.
Policija se obvezala da će osobito tijekom rujna pojačati svoj nadzor na svim križanjima, a zamjenica gradonačelnika Grada Virovitice Željka Grahovac uz pozdrave svoj djeci u ime gradonačelnika Kirina upozorila je prisutne roditelje da su oni najvažniji u samoj edukaciji svoje djece osobito svojim ponašanjem i poštivanjem svih prometnih propisa.
U akciji su sudjelovala djeca iz Dječjeg vrtića Cvrčak, skupine Hopsići i Pčelice koji su osim sudjelovanja izveli i prigodni program s osvrtom na snalaženje djece u prometu.
Pokrovitelji akcije su Grad Virovitica i Trgocentar dok je akciju medijski pokrio Virovitički list.

Skip to content