Savjet mladih grada Virovitice predstavio gradonačelniku Kirinu planirane aktivnosti; u najavi panel rasprava s mladim poduzetnicima

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin i zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek – Golinac održali su danas, 20. rujna sastanak s članovima Savjeta mladih grada Virovitice. Tom prilikom predsjednica Savjeta Mirela Krmpotić prezentirala je gradonačelniku aktivnosti odrađene od ožujka do kolovoza ove godine, kao i plan rada za 2019., za što im je on pružio punu podršku.

Članovi Savjeta mladih grada Virovitice sudjelovali su u brojnim aktivnostima, među kojima je Zelena čistka, prikupljanje namirnica za Socijalnu samoposlugu „Djelo ljubavi“ povodom uskršnjih blagdana, suorganizacija Svirke u Palači i VT Rock Festa…

Što se tiče budućih aktivnosti, sljedeća je u planu u listopadu, a riječ je o panel raspravi s mladim poduzetnicima koji će tom prilikom iznijeti svoja iskustva prilikom realizacije poslovne ideje.

Članovi Savjeta mladih najavili su širok spektar aktivnosti i za sljedeću godinu, a među njima su, između ostalog, suorganizacija koncerta mladih lokalnih bendova u sklopu Rokova 2019, Maskenbala, Međunarodnog praznika rada i Biciklijade, Zelene čistke, aktivnosti u suradnji s Društvom multiple skleroze i Udrugom osoba s invaliditetom Virovitica, darivanje obitelji s više djece i teškog materijalnog stanja povodom božićnih blagdana… (virovitica.hr, fotografije: Martina Bašić)

Skip to content