Savjet mladih Grada Virovitice donirao namirnice za korisnike Socijalne samoposluge “Djelo ljubavi”

Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica i ove se godine brine da svi korisnici Socijalne samoposluge “Djelo ljubavi” blagdane provedu bezbrižno sa svojim obiteljima. Svoj doprinos u ostvarenju tog cilja dao je i Savjet mladih grada Virovitice organiziranjem božićne akcije prikupljanja potrepština u kojoj su sudjelovali djelatnici Gradske uprave i Razvojne agencije VTA.

Donaciju je u Socijalnu samoposlugu, uz članove Savjeta mladih, predala zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek – Golinac.

– Pokušali smo obuhvatiti sve, od dječje hrane do higijenskih potrepština, zadovoljni smo što smo uspjeli jer je odaziv premašio sva naša očekivanja – rekla je Mirela Krmpotić, predsjednica Gradskog savjeta mladih.

Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Virovitica Željka Grahovac zahvalila je na ovoj vrijednoj donaciji istaknuvši da za 107 stalnih samoposluge i 503 povremena korisnika ovakve donacije mnogo znače, jer i najmanja sitnica je vrijedna onima koji nemaju. – To su obitelji s troje ili više djece i samohrani roditelji. Uvijek teško biti siromašan, ali posebno je teško biti siromašan u blagdansko vrijeme – rekla je Željka Grahovac. (icv.hr, virovitica.hr, Martina Bašić)

Skip to content