Saniranje posljedica nevremena: Uz pomoć Grada Virovitice sanirani najteže stradali objekti u Rezovačkim Krčevinama, u Milanovcu u tijeku radovi

Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin obišao je danas s gradskim pročelnikom Kristijanom Sabom stambene objekte u Rezovačkim Krčevinama koji su najviše stradali u olujnom nevremenu koje je virovitičko područje pogodilo 13. srpnja. Riječ o tri kuće i na istima je završena sanacija. Također, obišli su i radove na kući u Milanovcu.

Podsjetimo, snažno nevrijeme praćeno intenzivnom tučom, kišom i vjetrom lomilo je grane, rušilo drveće, stvorilo štete na plastenicima i usjevima, nosilo crijepove s kuća, a neke od njih gotovo kompletno raskrilo. Najteže stradali stambeni objekti u Rezovačkim Krčevinama i Milanovcu u funkciju su stavljeni uz pomoć Grada Virovitice, odnosno Grad je pomogao u sanaciji.

Gradonačelnik Ivica Kirin i ovom je prilikom zahvalio mjesnim odborima, svim ljudima dobre volje koji „priskočili“ u pomoć mještanima te tvrtki Krovopokrivač Lukač d.o.o. na brzoj reakciji i nabavi materijala te izvođenju radova.

Rezovačke Krčevine nakon olujnog nevremena 13. srpnja. 

 

Skip to content