Sanacija dijela nogostupa na vanjskoj strani Gradskog parka

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Izgradnjom kružnog toka kod zgrade Fine nastavljene su aktivnosti na poboljšanju protočnosti prometa u gradu te sigurnosti svih sudionika u prometu. Ulaganjem velikih sredstava i napora na uređenju javnih površina, a u sklopu radova na izgradnji kružnog toka Grad Virovitica obavit će i privremenu sanaciju dijela nogostupa koji se proteže sjevernim rubom parka i to na dijelu od kružnog toka do pješačkog prijelaza na sjeverno-zapadnom uglu parka…Izgradnjom kružnog toka kod zgrade Fine nastavljene su aktivnosti na poboljšanju protočnosti prometa u gradu te sigurnosti svih sudionika u prometu. Ulaganjem velikih sredstava i napora na uređenju javnih površina, a u sklopu radova na izgradnji kružnog toka Grad Virovitica obavit će i privremenu sanaciju dijela nogostupa koji se proteže sjevernim rubom parka i to na dijelu od kružnog toka do pješačkog prijelaza na sjeverno-zapadnom uglu parka.

Radi dotrajalosti koja se očituje u velikim depresijama u kojima za kišnih dana stoje veće količine vode, većim i manjim puknućima i neravninama koje ometaju normalan pješački promet, postojeći nogostup nužno je bilo sanirati i prije sveobuhvatnog rješenja obnove parka rekao je u vezi navedenog privremeni pročelnik Ureda za komunalne poslove i graditeljstvo Marijo Klement.

Privremena sanacija sastojat će se od presvlačenja postojećeg nogostupa istim materijalom (asfaltom) i postave rubnika minimalnih dimenzija radi osiguranja rubnih dijelova nogostupa od prorastanja vegetacije.  

Skip to content