Sakupljanjem elektronskog i drugog korisnog otpada Flora VTC u 2008. povećala ukupne prihode za 34.5 posto, a nije povećala cijene svojih usluga

Jučer je s početkom u 10 sati održana Skupština Flora-e VTC d.o.o.
Na Skupštini je usvojeno godišnje financijsko izvješće o radu Flore u 2008. godini koje je podnio direktor Flore Željko Iharoš…1 1241009703Jučer je s početkom u 10 sati održana Skupština Flora-e VTC d.o.o.
Na Skupštini je usvojeno godišnje financijsko izvješće o radu Flore u 2008. godini koje je podnio direktor Flore Željko Iharoš, te između ostalog istaknuo da je u 2008. godini društvo ostvarilo dobit u poslovanju, iskazano je značajno povećanje ukupnih prihoda od 34.53 posto, a postoji i zadovoljavajuća zaduženost, ekonomičnost i profitabilnost. Naglasio je i da je uspješan poslovni rezultat ostvaren na realizaciji radova na sanaciji gradskog odlagališta, te povećanjem prihoda s osnove zbrinjavanja elektronskog i drugog korisnog otpada.

Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin kao predstavnik Skupštine istakao je zadovoljstvo dosadašnjim rezultatima poslovanja tvrtke naglasivši činjenicu da Flori nije prvenstveni cilj stvaranje profita, već kvalitetno obavljanje usluga za dobrobit građana i korisnika njenih usluga. Upravo ta činjenica poslovanje u 2008. godini čini više nego zadovoljavajućim naročito zato što nije bilo povećanja cijena usluge odvoza komunalnog otpada, već su iskorišteni drugi izvori financiranja, u kojem se ističe obavljanje djelatnosti sakupljanja elektronskog i drugog korisnog otpada.

Skip to content