Saborski zastupnik Josip Đakić otvorio radove u Poduzetničkoj zoni III

Saborski zastupnik Josip Đakić, danas je u Vinkovačkoj ulici otvorioradove na izgradnji ceste i druge komunalne infrastrukture uPoduzetničkoj zoni III. Radovi obuhvaćaju izgradnju cesta,biciklističkih i pješačkih staza u ukupnoj dužini 2.200 metara,izgradnju vodovodne, kanalizacijske i DTK mreže.
Saborski zastupnik Josip Đakić, danas je u Vinkovačkoj ulici otvorio radove na izgradnji ceste i druge komunalne infrastrukture u Poduzetničkoj zoni III. Radovi obuhvaćaju izgradnju cesta, biciklističkih i pješačkih staza u ukupnoj dužini 2.200 metara, izgradnju vodovodne, kanalizacijske i DTK mreže.

Vrijednost investicije je 12 milijuna kuna čemu je krajem svibnja na sjednici u Virovitici potporu dala i Vlada Republike Hrvatske. Sredstva osiguravaju, Ministarstvo rada, gospodarstva i poduzetništva, Fond za regionalni razvoj i Grad Virovitica.

Projekt je izradila tvrtka Vtc. Projekt, posao je povjeren tvrtki Nikola d.o.o. iz Virovitice dok će nadzor obavljati Croming d.o.o. iz Pitomače. Poduzetnička zona III. nalazi se južno od Vukovarske ceste i površine je 40 hektara, te je jedna je od najvećih u Republici Hrvatskoj. Završetak radova očekuje se u rujnu 2008. godine.

Skip to content