Sa VI. Međunarodnog festivala Virovitičke mažoretkinje se vratile sa 2 zlata, 3 srebra i 5 bronci.

mazoretU Opatiji je 01. i 02. lipnja održan VI. Međunarodni festival mažoretkinja na kojem je sudjelovalo 20 timova iz Hrvatske, Slovačke, Poljske i Mađarske s kojeg su se Virovitičke mažoretkinje vratile s 2 zlata, 3 srebra i 5 bronci.

            Zlato su osvojile juniorke Mirela Deskar i Ivana Kozjak za duo/trio pom-pon i juniorke u mini formaciji pom-pon. Srebrne medalje pripale su kadetskoj mini mix formaciji, juniorki Ivani Kozjak za solo štap i seniorki Dorji Meštrić za solo pom-pon, a broncu su izborile kadetkinje za mini formaciju štap, juniorke Ivana Kozjak i Mirela Deskar za duo/trio štap, juniorska mini mix formacija i velika formacija štap te seniorke Petra Kozjak, Nataša Kranjec i Dorja Meštrić za duo/trio pom-pon.

           

            Za Hrvatske timove drugi dan ujedno je održan i 22. Državni turnir za velike formacije – Kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2013. Juniorke Virovitičkih mažoretkinja su sa osvojenim zlatom za defile i koreografiju pom-pon te srebrom za defile i koreografiju štap potvrdile da njihov odlazak na Europsko nije upitan.

            Na svečanoj ceremoniji nisu zaboravljene ni trenerice Nataša Kranjec ( seniori ) i Petra Kozjak ( dječja, kadeti, juniori ) koje su zasluženo dobile trenerske medalje, a Petri Kozjak je ovom prigodom svečano uručena i trenerska licenca Saveza mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske.

Skip to content