Rukometašice virovitičkih „Brlića“ državne prvakinje u rukometu petih i šestih razreda

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Na državnoj završnici koje se igra u Vinkovcima za učenike petih i šestih razreda osnovnih škola, Školsko sportsko društvo „IBM“ Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić iz Virovitice, u rukometu za djevojčice osvojilo je naslov prvakinja Hrvatske. U prvoj polufinalnoj utakmici, „Brlićke“ su pobijedile Jelkovec 10:9. Virovitičanke su većim dijelom utakmice bile u prednosti i na kraju se plasirale u finale.

Za ekipu trenerice Maje Grdić su igrale: Lana Ištvanović, Klara Crnoja 6, Korina Velić, Leona Tumpić 1, Tea Strusa 2, Marta Premužić, Tena Dujmović, Lorena Rekić, Laura Oršulić 1, Paula Ištvanović, Mila Kurečić i Anja Šantić.

U finalnoj utakmicu su bez većih problema nadjačale Buzet 16:7: Ana Ištvanović, Klara Crnoja 5, Korina Velić, Leona Tumpić 1, Tea Strusa 5, Marta Premužić 1, Tena Dujmović, Lorena Rekić, Laura Oršulić 2, Paula Ištvanović, Mila Kurečić i Anja Šantić 2. Mlade rukometašice nakon klupske državne završnice i na školskoj završnici su pokazale da pripadaju vrhu ženskog rukometa u svojoj generaciji. (www.icv.hr, mš)

Skip to content