Rukometašice Osnovne škole IBM Virovitica prvakinje Hrvatske

Na Državnom prvenstvu školskih športskih društava koje se je od 11.-13. svibnja 2009. godine održalo u Šibeniku nastupilo je i 33 športaša Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić iz Virovitice.Na Državnom prvenstvu školskih športskih društava koje se je od 11.-13. svibnja 2009. godine održalo u Šibeniku nastupilo je i 33 športaša Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić iz Virovitice. Na natjecanju na kojem je sudjelovalo 157 športskih društava i 1362 učenika športaša sudjelovalo je i 5 ekipa iz ove škole koji su se natjecali u stolnom tenisu djevojčice-osvojeno 8. mjesto, streljaštvu djevojčice-osvojeno 5. mjesto, atletici dječaci-osvojeno 5. mjesto, tenisu djevojčice-osvojeno 3. mjesto i rukometu djevojčice-osvojeno 1. mjesto i naslov prvakinja.

Tom iznimnom rezultatu svakako su doprinijeli i njihovi nastavnici Zlatko Tot, Darko Međimurec, Goran Kozlinger i , dok izuzetne zasluge idu i ravnatelju Josipu Strmečkom koji je sigurno dao izniman doprinos u ostvarivanju kvalitetnih uvjeta za rad u ovoj školi.
Kako su na navedenom natjecanju ostvareni zapaženi rezultati uspješnim takmičarima priređen je i svečani doček u školskoj športskoj dvorani uz nazočnost gradonačelnika Grada Virovitice Ivice Kirina koji je učenicima i osobno čestitao na zapaženom rezultatu.

Skip to content