Rukometašicama veliki bod

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Rukometašice »Arene« i »Tvin-Trgocentra« podijelile su bodove u prvom ovogodišnjem prvenstvenom susretu, te su tako Virovitičanke odradile jedno od najtežih gostovanja ove sezone i zadržale 4. mjesto na prvenstvenoj ljestvici.Rukometašice »Arene« i »Tvin-Trgocentra« podijelile su bodove u prvom ovogodišnjem prvenstvenom susretu, te su tako Virovitičanke odradile jedno od najtežih gostovanja ove sezone i zadržale 4. mjesto na prvenstvenoj ljestvici.

Virovitičanke su primijenile pobjednički jesenski recept, vratarka Kajganić je prvih pet minuta sjedila na klupi i snimala protivnice, a onda je ušla na parket te nizom odličnih intervencija otupila oštricu pulskog napada te zaslužila epitet najbolje igračice susreta. U prvom dijelu dobro su joj asistirale Milanović-Litre te odlično desno krilo Batelka, a kad su njih dvije u nastavku zaustavljene, s četiri pogotka »tvinovke« je u igri držala lijevo krilo Pongrac.

Treba istaknuti da su Virovitičanke bile bolji takmac i gotovo cijeli susret vodile, pa su i u završnicu ušle sa dva gola prednosti 25:23. Pomalo neopreznošću, a pomalo i pristranošću ipak dobrih sudaca domaće uspijevaju izjednačiti na 25:25.
Trener zove minutu odmora te slaže kombinaciju za pobjednički pogodak, no pokušaj Premužić deset sekundi prije kraja brani Dukić, a Milanović-Litre prekršajem za isključenje nad Kiridžić zaustavlja domaću kontru.

Pula – Dom sportova ‘’Mate Parlov”. Gledatelja 300. Suci: Petar Bulum i Nikola Carević (oba Metković).
ARENA: Dukić (6), Bašić, Jajčević 7 (6), Mudronja 2, Pavlek 3, Kiridžić 6, Galešić, Maras, Benazić, Gavranić, Radić (3), Devović 5, Nikčević 2.
TVIN-TRGOCENTAR: Smiljčić (1), Batelka 6, Begović, Premužić 6 (3), Poljak, Ivančević, Grdić 2, Rončević, Milanović-Litre 6, Kajganić (15+1), Obžetić 1, Zečević, Pongrac 4, Tarle.
Sedmerci: Arena 6 (7), Tvin-Trgocentar 3 (3). Isključenja: Arena 6, Tvin-Trgocentar 6 minuta.

Skip to content