RUKOMET: I Sinjanke slavile u Virovitici

rukometRukometašice Tvin Trgocentra Virovitica nastavile su “jesensku rasprodaju” bodova ali i ugleda na svom parketu. U derbiju začelja 5. kola 1. HRL Virovitičanke su nakon očajne igre u prvom poluvremenu u  kojemu su prvi pogodak postigle tek u 15. minuti kada su gošće iz Sinja već vodila s 0:8, zasluženo upisale i peti poraz i sada su jedini prvoligaš bez ijednog boda. Nakon poluvremena na koje su gošće otišle sa 6:11 u nastavku su Mrđenove igračice, barem na trenutak, pokazale da im je stalo i da mogu i u 37. minuti stigle su na 10:11. No tada je uslijedila nova serija teško objašnjivih pogrešaka i Sinjanke su zasluženo uzele bodove (17:21).
Poraz su upisali i rukometaši Viro Virovitice u 3. kolu 2. HRL Sjever. Na gostovanju u Prelogu istoimeni domaćin svladao je Viro Viroviticu sa 26:19.
Tvin Trgocentar Virovitica – Sinj 17:21 (6:11)
Virovitica. Dvorana TŠ. Gledatelja 100.
Tvin TrgocentarMajkovčan, K.Smiljčić 5, Kožarić 2, Šutalom Galetić, Horvat, Štefanec, Bartolić, Kuzman 1, Aurer, Miočinović, Zećević 3, Mikulić 3, Sabo, Obžetić 3, S,Smiljčić (10).
Sinj: Budić, Bilobrk 1, Jaković, Čović 1, A.Runje, K.Runje 4, Masnić 6, Gugić 5, Mihaljević, Poljak 4, Borozan, Vrdoljak

(www.icv.hr)

Skip to content