ROKOVO 2023. Radionice Likovnog kluba “Nikola Trick” okupile velik broj mališana i odraslih

Uz tradicionalnu izložbu na otvorenom, Likovni klub “Nikola Trick” ove je godine u sklopu ovogodišnjeg programa proslave Dana grada Virovitice – Rokova, organizirao i dvije radionice pod nazivom “Most zrcala” i “Glazbeni most” koje su u gradskom parku okupile velik broj mališana i odraslih.

Teme radionica održanih u jutarnjem i poslijepodnevnom terminu bili su mostovi koji okružuju Dvorac Pejačević, a veliki i mali kreativci imali su priliku isprobati niz crtačkih, slikarskih i kombiniranih tehnika.

Veliko zadovoljstvo tom je prigodom izrazila predsjednica Likovnog kluba “Nikola Trick”, Ivana Molnar.

-Vrlo smo zadovoljni odazivom na likovne radionice. Djeca, koja su sudjelovala u istima, mogla su birati tehnike crtanja, a slike koje su nastale na platnima, formirat ćemo u jednu veliku kocku koja će potom biti izložena u našim prostorijama. Mališani su konstantno dolazili i odlazili, neki od njih započeli su radove, dok su ih drugi nadopunjavali. Boje i materijali bili su izloženi cijeli dan, tako da su se i veliki i mali koji su se ovdje zatekli, mogli okušati u raznim tehnikama, naučiti nešto novo i naravno, podružiti se s našim autorima – rekla je Molnar.

(www.icv.hr, foto: T. Szabo)

Više fotografija pogledajte OVDJE.

 

Skip to content