ROKOVO 2023. Izložbom na otvorenom LIK „Nikola Trick“ i ove godine predstavlja svoj rad, a organiziraju i likovne radionice

Svoju tradicionalnu Izložbu na otvorenom, povodom Dana grada Virovitice – Rokova, Likovni klub „Nikola Trick“ ove godine organizirao je u gradskom parku.

Virovitički likovnjaci predstavili pregled svojih radova u posljednjih nekoliko mjeseci. Posebno su ponosi na postere koji su nastali tijekom dječjih radionica u proteklih godinu dana.

– Ove godine odlučili pružiti priliku djeci njihovim roditeljima da se okušaju započeti ili završiti sliku u raznim tehnikama ili se podružiti s našim autorima. Ovim putem pozivam svu djecu i sve zaljubljenike u likovnu umjetnost da dođu i iduća dva dana na naše organizirane radionice, koje će se održavati prije i poslijepodne. Tema će biti mostovi budući da smo u parku, a park je okružen mostovima. Znamo da mostovi spajaju, pa se mi na taj način želimo spojiti s našim sugrađanima – naglasila je predsjednica Likovnog kluba „Nikola Trick“ Ivana Molnar.

(www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

Više fotografija pogledajte OVDJE 

Skip to content