ROKOVO 2022. Pogledate što vas očekuje drugog dana proslave Dana grada Virovitice; navečer na rasporedu VT Rock Fest i koncert Vanne

Drugi dan proslave Dana grada Virovitice započet će na ŠRC VeGeŠKa u 10 sati Ljetnim Virovitičkim kupom koji će trajati sve do 22 sata, a u isto vrijeme na SRC TVIN započet će i kuglački turnir KK HVIDRA.

Tijekom dana, od 10 do 18 sati na Šišatu će svi zainteresirani moći posjetiti Dane otvorenih vrata Paintball kluba Virovitica.

U Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica također s početkom u 10 sati održat će se proglašenje pobjednika foto natječaja „Tvoj virovitički svemir“. Nakon proglašenja biti će predstavljanje 2. izdanja slikovnice „Miko i Virka u šetnji našim gradom“ nakon kojeg će se održati likovna radionica pod nazivom „Miko i Virka u svemiru“, s početkom u 11 sati.

Poslijepodne, od 15 sati možete pogledati nogometni turnir Slavka Francetića na SRC Milanovac u organizaciji Nogometnog kluba Sokol Milanovac.

U jutarnjim satima u središtu grada trebala se održati promocija izložbe “Virovitica voli vlakove” no zbog kiše je otkazana, ali ju možete posjetiti na Željezničkom kolodvoru od 15 do 20 sati.

Predvečer provedite u Gradskom muzeju Virovitica kada će se u 18 sati održati otvorenje izložbe „Robert Gojević: Studijski portreti“. A zatim se možete uputiti prema pozornici ispred Gimnazije gdje će se, s početkom u 18.30 sati, održati već sada vrlo popularni VT Rock Fest na kojem će nastupiti Contra, Indian Summer band, Bagra i Freeway.

Bogat i raznolik program na kraju večeri će zaključiti koncert popularne Vanne koja će subotnju proslavu Dana grada začiniti na pozornici ispred Robne kuće od 22 sata.

(www.icv.hr, ib)

Skip to content