Rokovo 2021. Obavijest o zatvaranju i privremenoj regulaciji prometa; u Berislavićevoj ulici dodatna parkirna mjesta

Grad Virovitica svake godine tijekom mjeseca kolovoza organizira niz događanja vezanih za obilježavanje Dana grada – Rokova.

U svrhu održavanja glavnih događanja, kao i sigurnosti sudionika i gledatelja, zatvarat će se promet u samom središtu grada i to u sljedećim intervalima:

  • od 13. kolovoza (petak) od 15,30 h do 14. kolovoza (subota) do 07,00 h

od kružnog raskrižja kod Mr. Jacka na sjeveru do raskrižja Ulice Augusta Šenoe i Ulice Ljudevita Gaja na jugu te na istoku do kružnog raskrižja Ulice Stjepana Radića i Ulice Antuna Mihanovića (oba kružna raskrižja bit će otvorena za promet)

  • od 14. kolovoza (subota) od 07,00 h do 14. kolovoza (subota) do 16,00 h

uz navedeno zatvaranje od dana 13. kolovoza, zatvara se dodatno i prometni pravac uz Trg kralja Tomislava, i to: od kružnog raskrižja kod Mr. Jacka (kružno raskrižje neće biti otvoreno za promet) s dijelom Rusanove ulice do ulaza na parkiralište na Trgu Bonifacija Gerbera pa do kružnog raskrižja kod Fine (kružno raskrižje će biti otvoreno za promet)

  • od 14. kolovoza (subota) od 16,00 h do 17. kolovoza (utorak) do 05,00 h

od kružnog raskrižja kod Mr. Jacka na sjeveru (kružno raskrižje će biti otvoreno za promet) do raskrižja Ulice Augusta Šenoe i Ulice Ljudevita Gaja na jugu te na istoku do kružnog raskrižja Ulice Stjepana Radića i Ulice Antuna Mihanovića (oba kružna raskrižja će biti otvorena za promet)

Kao i svih dosadašnjih godina, imajući u vidu gužve u prometu i problem parkiranja osobnih automobila posjetitelja manifestacija Rokova 2021, osim na već postojećim obilježenim parkiralištima u gradu, planiraju se osigurati i dodatna parkirališna mjesta regulacijom prometnog toka jednosmjernim prometom u Ulici Petra Berislavića u dijelu od Ulice Antuna Mihanovića do Ulice Tina Ujevića s tokom prometa po desnom traku u smjeru prema istoku, dok će lijevi trak služiti za uzdužno parkiranje.

Privremena regulacija prometa osigurat će se vertikalnom prometnom signalizacijom a vlasnici objekata čiji kolni ulazi izlaze na predmetnu ulicu bit će pismeno obaviješteni (virovitica.hr)

Skip to content